Nyheter 2010 :

- 2010-11-13 -

Ojojoj, nu var det länge sedan det hände något på sidan... Men den som väntar på något gott! Valparna är nu snart 8 månader och har för länge sedan flyttat till sina nya familjer. De har fått egna sidor, titta på dem här.

Här hemma har
Fancymore Faithful Angel, "Tissla" och Gold Status Pocketful of Sunshine, "Xi", varit och gjort korningens exteriördel och båda blev godkända.

Andra uppdateringar är:
KORAD LPI SE UCH Angeleye's Rhapsody in Rock, "Birk" dotter Ullsåsas Crazy Ronja, "Ronja" har varit på utställning den 29 maj och fick en 1:a i kvalitet, 1:a i öppen klass med CK och 1:a bästa tik och slutade som BIM! Grattis!
Birks dotter Ullsåsas Chansa Rövardotter, "Wilma", har gjort sin debut i utställningsringen den 29 maj med en 1:a i kvalitet som resultat, grattis! 
Birks son
Ullsåsas Fantastiska Charlie, "Charlie", har även han varit i utställningsringen den 29 maj med en 1:a i kvalitet och 2:a i öppen klass som resultat. Grattis!

KORAD Popham's A New Look, "Lukas" son Angeleye's Hit 'n Run har blivit röntgad med A på höfterna! Grattis!
Lukas
 son Angeleye's Blackberry Dotts, "Dotte" har blivit röntgad med A på höfterna, ögonlyst som vuxen med lindrig CRD, utställd med HP i juniorklass och har gjort sitt MH med en 2:a på skotten! Grattis!!
Lukas son
Angeleye's Razzel Dazzel har blivit röntgad med B på höfterna och UA på armbågarna! Grattis!

Lukas dotter Angeleye's Liqurice Candy har debuterat i utställningsringen med 2 CK och 1 HP. Grattis!

- 2010-04-11 -

Valparnas egna "presentationsbilder" på Valpsidan, är nya för idag, denna gång står de på benen!

Bloggen är även den uppdaterad.

- 2010-04-02 -

Valparna äter och växer! Idag har de fått egna "presentationsbilder" på Valpsidan, inte helt lätt att fånga bökiga 9-dagarsvalpar som bara är intresserade av mat på bild! Bilderna gör dem verkligen inte rättvisa, men ändå...
Det finns nya bilder i valpgalleriet som även det finns under
Valpsidan
Gold Status Pocketful of Sunshine, "Xi" har fått en ny, lite annorlunda bild idag! :-)
KORAD LPI SE UCH Angeleye's Rhapsody in Rock, "Birk" dotter Ullsåsas Coola Lovis, "Loka", har fått en ny bild.
Bloggen är även den uppdaterad.

- 2010-03-24 -

Nu är de här, valparna! Sent på kvällen den 24 mars gjorde de entré i vår värld! 4 stycken pigga krabater, två hanar och två tikar. Den ena tiken är trefärgad, resten är sobla. Läs mer och se bilder under Valpar och i Bloggen!

- 2010-03-21 -

KORAD LPI SE UCH Angeleye's Rhapsody in Rock, "Birk" son Ullsåsas Fantastiska Charlie, "Charlie" har idag varit på utställning i Malmö och erövrade där en 1:a i kvalitét, 1:a i öppenklassen med CK och slutligen blev han 3:e bästa hane! GRATTIS!! 
Birks dotter Ullsåsas Crazy Ronja, "Ronja" var även hon där, men hon föll inte domaren i smaken och fick en 2:a i kvalitét.

Angeleye's Passion 'N Pride, "Vittra" har idag fått nya bilder.- 2010-03-20 -

KORAD Popham's A New Look, "Lukas" dotter Angeleye's Iceblue Hope for Ladyace, "Smiley" fick 10,5 månader gammal sitt 6:e juniorcert och blev även LT Junior Winner 2010!! Smiley har flertalet BT-placeringar, bland annat en 1 BT. Tyvärr hade matte Anne inte möjlighet att stanna till BIR och BIM. Nya bilder på henne är utlagda.
Stort GRATTIS till Smileys ägare Anne Heinla i Estland!!!

Smileys kullbror Angeleye's Blackberry Dotts, "Dotte" har fått nya bilder!

KORAD LPI SE UCH Angeleye's Rhapsody in Rock, "Birk" avkommor Ullsåsas Frestande Keith, "Cliff" och Fachings Maybee Jazz, "Edith" har även de fått nya bilder!

- 2010-03-11 -

Idag var jag hos veterinären och röntgade magen på Popham's Ann Jo Kept in Mind, "Zindy", och det visade sig att det är ca 5 valpar i magen på henne! Och idag kände jag även de första sparkarna! Nu följer en spännande väntan till det är dags för dem att göra entré i vår värld! Läs om kombinationen under Valpar. Se bilder på valparna i Zindys mage i Bloggen!

- 2010-02-19 -

Stort GRATTIS till min älskade KORAD LPI SE UCH Angeleye's Rhapsody in Rock, "Birk" som idag fyller 8 år! 


- 2010-01-24 -

Nu är vår, från kennel Pophams inlånade, Popham's Ann Jo Kept in Mind, "Zindy", parad! Men det blev inte med den tilltänkte herren, tycke uppstod tyvärr inte dem emellan. Istället blev det den tjusige KORAD Ottey's Goldenbear, "Nalle", som fick äran. Nalle ägs av Rose Marie Petersson på kennel Ottey's, i Rydaholm som tog emot oss en mörk januarikväll med glatt humör och fika! Valparna är beräknade till den 24 mars. Läs mer om kombinationen här!

- 2010-01-02 -

Nytt år! Och nya bilder på två av hundarna, tagna idag! I gnistrande vacker snö och i 10 minusgrader fick Fancymore Faithful Angel, "Tissla" och Angeleye's Passion 'N Pride, "Vittra" posera framför kameran. Vittra har blivit 7 månader och har vuxit ikapp sig och sitter faktiskt ihop med alla delar nu! 
KORAD LPI SE UCH Angeleye's Rhapsody in Rock, "Birk" dotter Ullsåsas Chocka Vildvittra, "Chocka", har fått en ny bild.


Nyheter 2018 | Nyheter 2017 | Nyheter 2009 | Nyheter 2008


 

© Marie Munktell 2008 | Djurgårdsvägen 153, 136 71 Vendelsö, 070-814 33 32| E-post